Αναζήτηση σε Προϊόντα
Αναζήτηση σε Άρθρα
Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087


Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.
 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική βοήθεια

βοήθεια

ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (προέλευση προϊόντων)
Στην σελίδα αυτη σας παρουσιάζουμε τις χώρες προέλευσης των προϊόντων μας με τις αντίστοιχες σημαίες. Κάνοντας κλίκ σε κάθε μια απο τις χώρες μπορείτε να διαβάσετε μια σύντομη περιγραφή της χώρας αλλα και να δείτε όλα τα προϊόντα της που περιλαμβάνονται στον κατάλογο μας.
ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Δείτε τις τελευταίες αφίξεις προϊόντων. Η λίστα ανανεώνεται αυτόματα και περιλαμβάνει ολα τα νέα προϊόντας που παραλαμβάνει η εταιρία μας.
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Πείτε μας τη γνώμη σας και την προτίμηση σας συμμετέχοντας στις δημοσκοπήσεις μας. Με αυτό τον τρόπο μας δίνεται την δυνατότητα να προσφέρουμε πιό συγκεκριμμένες υπηρεσίες και προϊόντα, γνωρίζοντας αυτό που θέλουν οι πελάτες μας.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ E-MAIL (newsletter)
Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας τα ενημερωτικά e-mail μας με ολες τις νέες παραλαβές προϊόντων αλλα και σημαντικές προσφορές. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβανεται αλλα newsletters, μπορείτε να διαγραφείτε απο την λίστα όποτε το θελήσετε.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Τα προϊόντα μας ειναι ταξινομημένα σε κεντρικές κατηγορίες και υποκατηγορίες αυτών για την καλύτερη πλοήγηση σας. Η καλύτερη και γρηγορότερη ευρεση κάποιοιυ προϊόντος επιτυγχάνεται μέσω της αναζήτησης στο επάνω αριστερό μέρος της ιστοσελίδας.

Τα βότανα και οι ουσίες τους.

Η λέξη ‘βότανα’ προέρχεται από τον Αριστοτέλη και αναφέρεται στα αυτοφυή φυτά και ιδίως εκείνα που φύονται σε καλλιεργημένους αγρούς που είναι γνωστά ως ζιζάνια.
Ως βότανα είναι γνωστά τα φυτά που χρησιμοποιούνται σαν φάρμακα για τις ανθρώπινες παθήσεις , αλλά και εκείνα που έχουν δηλητηριώδεις ουσίες. Σύμφωνα με τον Ιπποκράτη, οι θεραπευτικές και οι δηλητηριώδεις ιδιότητες συνυπάρχουν στα βότανα και  η ενέργειά τους εξαρτάται απολύτως από την ποσότητα που λαμβάνεται κάθε φορά.
  Λίγα λόγια για το ellinika botana
Η ιστορία μας άρχισε από το κέντρο της Αθήνας στην οδό Ευριπίδου... που ήταν το μόνο μέρος όπου μπορούσε να βρει τότε κανείς σπάνια είδη όπως τα βότανα. Το κατάστημα ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ - ΒΟΤΑΝΑ ήταν συνέχεια επιχείρησης με ίδια είδη που προϋπήρχε εκεί από δεκαετίες. Ξεκινήσαμε το κατάστημά μας στην αρχή με λιγοστά και γνωστά βότανα, όμως η συχνή επαφή μας με τον κόσμο, μας έδειξε τον δρόμο για την μετέπειτα πορεία μας.
Με πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη για το αντικείμενό μας, αλλά και συνεχή αναζήτηση για νέα προϊόντα, από όλο τον κόσμο, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας,

διαβάστε περισσότερα ...

 

τί σας αρέσει ;

τσάι του βουνού - 19.2%
φασκόμηλο - 19.2%
χαμομήλι - 19.2%
βοτανικό μείγμα - 28.3%
άλλο - 13.1%

προϊόντα

εταιρία

ευθύνη

ellinika botana

Αλεξόπουλος Αλέξανδρος & Σία ΟΕ
Τέρμα Αγίας Μαρίνης - Τ.Θ. 6276, Τ.Κ. 19300 Ασπρόπυργος Αττικής
Τηλ: 210 5574807, Fax: 210 3211749, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


© copyright 2017 ellinikabotana.gr - all rights reserved