Αναζήτηση σε Προϊόντα
Αναζήτηση σε Άρθρα
Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087


Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.
 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική εμπορική διαμεσολάβηση

εμπορική διαμεσολάβηση

Η εταιρεία ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι μία δυναμική  Βιομηχανία Τσαγιών, Εξαρτημάτων σερβιρίσματος τσαγιού, Βοτάνων  και Μπαχαρικών  που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον κλάδο   εφοδιάζοντας μεταποιητικές, εμπορικές, και συσκευαστικές εταιρείες για περισσότερο από 2 δεκαετίες.

Οι εγκαταστάσεις της – αποθήκες, συσκευαστήρια συνολικής χωρητικότητας 2400 τμ –βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής όπου  και εφαρμόζεται σύστημα διαχείρισης ISO 22000.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται δυναμικά τόσο στον Ελληνικό χώρο όσο και στο εξωτερικό.
Η φιλοσοφία μας από την αρχή της σταδιοδρομίας μας στηρίζεται στις κλασικές αρχές του «εμπορεύεσθαι»  δηλ.

         1.    Γνώση του όγκου της παραγωγής στις χώρες από τις οποίες προέρχονται,
         2.    Μεγάλη παρακαταθήκη προϊόντων καθ’ όλη την διάρκεια του έτους,
         3.    Ευελιξία σκέψης,
         4.    Προσαρμοστικότητα στις νέες ιδέες, και
         5.    Τέλος  ενός πολύ δυνατού brandname

που με την άρτια εξυπηρέτηση, την αξιοπιστία και την προσαρμοστικότητα, να δημιουργούμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και υποστήριξης προς τους πελάτες μας, είτε πρόκειται για μικρά καταστήματα λιανικής ή για εμπορικές ή μεταποιητικές και εξαγωγικές βιομηχανίες.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις νέες συνθήκες (κρίση στην Ευρωζώνη αλλά συγχρόνως νέα φιλοσοφία διεθνώς του τρόπου εμπορίου και ανάπτυξης των επιχειρήσεων ), σκεφθήκαμε να αλλάξουμε το οργανόγραμμα της εταιρείας, δίνοντας την δυνατότητα σε νέες κατηγορίες ικανών συνεργατών να ενταχθούν στο δυναμικό μας.

Λέγοντας συνεργάτες, εννοούμε κάθε άτομο ή επιχείρηση,

       1.    που θεωρεί τον εαυτό του πρωτοποριακό, έξυπνο, ικανό, δημιουργικό  και έντιμο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Λέγοντας άτομα,  εννοούμε κάθε άτομο,

      1.    Άνεργο το οποίο εμείς θα στηρίξουμε
      2.    Εργαζόμενο το οποίο πιστεύει ότι οι ικανότητές του είναι τέτοιες  που του επιτρέπουν να δραστηριοποιηθεί κάπου αλλού με καλές προοπτικές,

Λέγοντας επιχείρηση,

εννοούμε κάθε επιχείρηση υπό δημιουργία ή ήδη σε υπόσταση  που θέλει να επεκταθεί έχοντας την υποστήριξη μιας πολύ ισχυρής εταιρείας.

Τα βότανα και οι ουσίες τους.

Η λέξη ‘βότανα’ προέρχεται από τον Αριστοτέλη και αναφέρεται στα αυτοφυή φυτά και ιδίως εκείνα που φύονται σε καλλιεργημένους αγρούς που είναι γνωστά ως ζιζάνια.
Ως βότανα είναι γνωστά τα φυτά που χρησιμοποιούνται σαν φάρμακα για τις ανθρώπινες παθήσεις , αλλά και εκείνα που έχουν δηλητηριώδεις ουσίες. Σύμφωνα με τον Ιπποκράτη, οι θεραπευτικές και οι δηλητηριώδεις ιδιότητες συνυπάρχουν στα βότανα και  η ενέργειά τους εξαρτάται απολύτως από την ποσότητα που λαμβάνεται κάθε φορά.
  Λίγα λόγια για το ellinika botana
Η ιστορία μας άρχισε από το κέντρο της Αθήνας στην οδό Ευριπίδου... που ήταν το μόνο μέρος όπου μπορούσε να βρει τότε κανείς σπάνια είδη όπως τα βότανα. Το κατάστημα ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ - ΒΟΤΑΝΑ ήταν συνέχεια επιχείρησης με ίδια είδη που προϋπήρχε εκεί από δεκαετίες. Ξεκινήσαμε το κατάστημά μας στην αρχή με λιγοστά και γνωστά βότανα, όμως η συχνή επαφή μας με τον κόσμο, μας έδειξε τον δρόμο για την μετέπειτα πορεία μας.
Με πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη για το αντικείμενό μας, αλλά και συνεχή αναζήτηση για νέα προϊόντα, από όλο τον κόσμο, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας,

διαβάστε περισσότερα ...

 

τί σας αρέσει ;

τσάι του βουνού - 19.2%
φασκόμηλο - 19.2%
χαμομήλι - 19.2%
βοτανικό μείγμα - 28.3%
άλλο - 13.1%

προϊόντα

εταιρία

ευθύνη

ellinika botana

Αλεξόπουλος Αλέξανδρος & Σία ΟΕ
Τέρμα Αγίας Μαρίνης - Τ.Θ. 6276, Τ.Κ. 19300 Ασπρόπυργος Αττικής
Τηλ: 210 5574807, Fax: 210 3211749, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


© copyright 2017 ellinikabotana.gr - all rights reserved