Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Λίγα λόγια για το ellinikabotana

λίγα λόγια για το ellinikabotana


Η ιστορία μας άρχισε από το κέντρο της Αθήνας στην οδό Ευριπίδου... που ήταν το μόνο μέρος όπου μπορούσε να βρει τότε κανείς σπάνια είδη όπως τα βότανα. Το κατάστημα ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ - ΒΟΤΑΝΑ ήταν συνέχεια επιχείρησης με ίδια είδη που προϋπήρχε εκεί από δεκαετίες. Ξεκινήσαμε το κατάστημά μας στην αρχή με λιγοστά και γνωστά βότανα, όμως η συχνή επαφή μας με τον κόσμο, μας έδειξε τον δρόμο για την μετέπειτα πορεία μας.

Με πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη για το αντικείμενό μας, αλλά και συνεχή αναζήτηση για νέα προϊόντα, από όλο τον κόσμο, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας, προχωρήσαμε αφήνοντας πίσω το κατάστημα της οδού Ευριπίδου, για να μεταφέρουμε την έδρα της εισαγωγικής-εμπορικής πλέον εταιρείας ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞ. & ΣΙΑ Ο.Ε. στον Ασπρόπυργο Αττικής. Στις νέες μας εγκαταστάσεις εισάγουμε, επεξεργαζόμαστε ( καθαρισμός, κοπή ) και εμπορευόμαστε Φαρμακευτικά φυτά ( βότανα ) από κάθε άκρη της γης, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην εμπορία αρωματικών φυτών Ελληνικής προέλευσης. Εφ' όσον εδραιωθήκαμε ως χονδρεμπορική εταιρεία στον τομέα μας, με την προωθήσή μας μέσω των ιστοσελίδων μας και με τις επαφές μας με τις αγορές του εξωτερικού, αναπτύξαμε και τις εξαγωγές μας.

Συνεχίζουμε πάντα με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον, με συνέπεια απέναντι στους πελάτες μας και με σκοπό να παρέχουμε ποικιλία ποιοτικών προϊόντων πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.