Αναζήτηση σε Προϊόντα
Αναζήτηση σε Άρθρα
Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087


Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.
 

Πληροφορίες για τον πλανήτη γη

Η εταιρεία ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ βιώνοντας μαζί με όλους τους ανθρώπους τις συνέπειες των πράξεων μας στο περιβάλλον  θα καταγράφει εδώ όλες τις ενέργειες που κάνουν οι επιχειρήσεις αλλά και οι άνθρωποι μεμονομένα στη διατήρηση και την αποκατάσταση πιθανών βλαβών του περιβάλλοντος.
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική πλανήτης Γή Τεχνολογία της δέσμευσης διοξειδίου του άνθρακα

Τεχνολογία της δέσμευσης διοξειδίου του άνθρακα

 
Πλέον ερευνητές του Πανεπιστημίου της Νότιας Φλόριντα (USF) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογία “Βασιλιάς Αμπντουλά” της Σαουδικής Αραβίας (KAUST) ανέπτυξαν ένα φθηνότερο, αποδοτικότερο και επαχρησιμοποιούμενο υλικό δέσμευσης και διαχωρισμού του διοξειδίου του άνθρακα.

Πρόκειται για το κρυσταλλικό υλικό SIFSIX-1-Cu, τα άτομα του οποίου σχηματίζουν ένα τρισδιάστατο δικτυωτό με οπές που συλλαμβάνουν το διοξείδιο του άνθρακα, αλλά επιτρέπουν στα υπόλοιπα μόρια να διέλθουν. Τα πορώδη υλικά SIFSIX κατασκευάζονται από ένα μείγμα ανόργανων και οργανικών προϊόντων που σχηματίζουν συμπαγείς δομές από μια κατηγορία υλικών γνωστών ως Μεταλλικά Οργανικά Υλικά (MOMs).

Ένα από τα πλεονεκτήματα του μεταλλικού οργανικού πλαισίου είναι η μεγάλη του αποτελεσματικότητα με την παρουσία υδρατμών. Κι αυτό διότι οι υδρατμοί χρησιμοποιούνται στη διαδικασία δέσμευσης άνθρακα σε σύγχρονες, “καθαρές” ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες άνθρακα καταναλώνοντας το 20-30% της παραγωγής ενέργειας.
Το νέο υλικό, όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες, έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την αποδοτικότητα της διαδικασίας καθαρισμού του άνθρακα και να μειώσει την ποσότητα ενέργειας που χάνεται από το δίκτυο.

Οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν τα αποτελέσματα των ερευνών τους σε υπερυπολογιστές διαφόρων ερευνητικών κέντρων όπως το δίκτυο XSEDE του Εθνικού Ινστιτούτου το Pittsburgh Supercomputing Center, το Texas Advanced Computing Center και το San Diego Supercomputer Center.

Εκτός από τη δέσμευση του διοξειδίου του άνθρακα στις ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες άνθρακα, οι επιστήμονες οραματίζονται επιπλέον εφαρμογές για το υλικό όπως, η κάθαρση του μεθανίου σε πηγάδια φυσικού αερίου και η ανάπτυξη της τεχνολογία καθαρού άνθρακα.

econews.gr

Τα βότανα και οι ουσίες τους.

Η λέξη ‘βότανα’ προέρχεται από τον Αριστοτέλη και αναφέρεται στα αυτοφυή φυτά και ιδίως εκείνα που φύονται σε καλλιεργημένους αγρούς που είναι γνωστά ως ζιζάνια.
Ως βότανα είναι γνωστά τα φυτά που χρησιμοποιούνται σαν φάρμακα για τις ανθρώπινες παθήσεις , αλλά και εκείνα που έχουν δηλητηριώδεις ουσίες. Σύμφωνα με τον Ιπποκράτη, οι θεραπευτικές και οι δηλητηριώδεις ιδιότητες συνυπάρχουν στα βότανα και  η ενέργειά τους εξαρτάται απολύτως από την ποσότητα που λαμβάνεται κάθε φορά.
  Λίγα λόγια για το ellinika botana
Η ιστορία μας άρχισε από το κέντρο της Αθήνας στην οδό Ευριπίδου... που ήταν το μόνο μέρος όπου μπορούσε να βρει τότε κανείς σπάνια είδη όπως τα βότανα. Το κατάστημα ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ - ΒΟΤΑΝΑ ήταν συνέχεια επιχείρησης με ίδια είδη που προϋπήρχε εκεί από δεκαετίες. Ξεκινήσαμε το κατάστημά μας στην αρχή με λιγοστά και γνωστά βότανα, όμως η συχνή επαφή μας με τον κόσμο, μας έδειξε τον δρόμο για την μετέπειτα πορεία μας.
Με πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη για το αντικείμενό μας, αλλά και συνεχή αναζήτηση για νέα προϊόντα, από όλο τον κόσμο, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας,

διαβάστε περισσότερα ...

 

τί σας αρέσει ;

τσάι του βουνού - 19.2%
φασκόμηλο - 19.2%
χαμομήλι - 19.2%
βοτανικό μείγμα - 28.3%
άλλο - 13.1%

προϊόντα

εταιρία

ευθύνη

ellinika botana

Αλεξόπουλος Αλέξανδρος & Σία ΟΕ
Τέρμα Αγίας Μαρίνης - Τ.Θ. 6276, Τ.Κ. 19300 Ασπρόπυργος Αττικής
Τηλ: 210 5574807, Fax: 210 3211749, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


© copyright 2017 ellinikabotana.gr - all rights reserved