Βρίσκεστε εδώ: Αρχική προϊόντα βότανα φυτά άνθη λεβάντας dark blue special μάτσο
άνθη λεβάντας dark blue special μάτσο
levanta-bunch3
levanta-bunch2
levanta-banch1
Κωδικός: ΦΦ-1616
Προέλευση: ΓΑΛΛΙΑ
Περιγραφή Η λεβάντα (Lavandulae flores, Αγγλικά: lavandula , Γερμανικά: lavendel, Γαλλικά: lavande, Ιταλικά: lavandula) είναι φυτό αρωματικό αλλά και θεραπευτικό  της οικογενείας των Χειλανθών (Lamiaceae) που φύεται στις χώρες της Μεσογείου.

Τα φύλλα του φυτού μοιάζουν με αυτά του δενδρολίβανου και έχουν πράσινο γκρί χρώμα. Τα άνθη της λεβάντας εμφανίζονται στις αρχές του καλοκαιριού  μέχρι το φθινόπωρο και έχουν χρώμα γκρί, μπλέ μέχρι βαθύ μωβ.

Είναι φυτό αντισπασμωδικό, κατά του βήχα και παθήσεων του αναπνευστικού, της γρίππης, της λαρυγγίτιδος. Χρησιμοποιείται επίσης στην παραγωγή καλλυντικών, την ζαχαροπλαστική και την μαγειρική.
PDFΕκτύπωση
Η εταιρεία SALVEOTEA με κινητήρια δύναμη τον επαγγελματισμό, το μεράκι και την μακροχρόνια εμπειρία της στον χώρο των φαρμακευτικών φυτών και βοτάνων, αξιοποιεί την γνώση της ώστε να επιλέγει τα κατάλληλα φυτά,  και τον μηχανολογικό εξοπλισμό της για την σωστή επεξεργασία τους (κοπή-cutting, καθαρισμό-sieving, απεντόμωση-fumigation). Το αποτέλεσμα είναι μια συνεχής παρακαταθήκη ποιοτικών προϊόντων.

Σχόλια πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.