Αναζήτηση σε Προϊόντα
Αναζήτηση σε Άρθρα
Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087


Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.
 
Για κάθε σας παραγγελία παρακαλούμε να αναφέρετε τον κωδικό προϊόντος.
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική προϊόντα ellinikabotana plus αρώματα τροφίμων μαστιχέλαιο ( mastic liquid flavor )
μαστιχέλαιο ( mastic liquid flavor )
Δεν βρέθηκε εικόνα
Κωδικός: ΦΦ-0827
Προέλευση: ΕΛΛΑΣ
Περιγραφή
Τα αρώματα τροφίμων δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της σύγχρονης βιομηχανίας τροφίμων. Η χρήση των αρωμάτων προσφέρει ευχάριστους νεωτερισμούς όσον αφορά την γεύση των προϊόντων. Τα αρώματα τροφίμων μπορεί να αναπληρώσουν, ή να σταθεροποιήσουν την φυσική γεύση ενός προϊόντος. Χρησιμοποιούνται ευρέως από την βιομηχανία τροφίμων (τσίχλες, καραμέλες κλπ ), φαρμάκων, στην  ζαχαροπλαστική και την ποτοποιία.
PDFΕκτύπωση
Οι αρωματικές ουσίες που είναι κατάλληλες για τρόφιμα μπορεί να είναι φυσικές ( natural flavors ) οι οποίες προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από ζωικές ή φυτικές πρώτες ύλες μέσα από φυσικές μικροβιολογικές ή ενζυματικές διαδικασίες. Μπορεί όμως να είναι αποτέλεσμα σύνθεσης ή απομόνωσης των οργανοληπτικά όμοιων αρωματικών ουσιών που υπάρχουν στη φύση ( nature-identical flavors ) μέσα από ενδεδειγμένες διεργασίες χωρίς όμως να περιέχουν τεχνητές αρωματικές ουσίες. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πληρούν τις προδιαγραφές του κώδικα τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σχόλια πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Τα βότανα και οι ουσίες τους.

Η λέξη ‘βότανα’ προέρχεται από τον Αριστοτέλη και αναφέρεται στα αυτοφυή φυτά και ιδίως εκείνα που φύονται σε καλλιεργημένους αγρούς που είναι γνωστά ως ζιζάνια.
Ως βότανα είναι γνωστά τα φυτά που χρησιμοποιούνται σαν φάρμακα για τις ανθρώπινες παθήσεις , αλλά και εκείνα που έχουν δηλητηριώδεις ουσίες. Σύμφωνα με τον Ιπποκράτη, οι θεραπευτικές και οι δηλητηριώδεις ιδιότητες συνυπάρχουν στα βότανα και  η ενέργειά τους εξαρτάται απολύτως από την ποσότητα που λαμβάνεται κάθε φορά.
  Λίγα λόγια για το ellinika botana
Η ιστορία μας άρχισε από το κέντρο της Αθήνας στην οδό Ευριπίδου... που ήταν το μόνο μέρος όπου μπορούσε να βρει τότε κανείς σπάνια είδη όπως τα βότανα. Το κατάστημα ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ - ΒΟΤΑΝΑ ήταν συνέχεια επιχείρησης με ίδια είδη που προϋπήρχε εκεί από δεκαετίες. Ξεκινήσαμε το κατάστημά μας στην αρχή με λιγοστά και γνωστά βότανα, όμως η συχνή επαφή μας με τον κόσμο, μας έδειξε τον δρόμο για την μετέπειτα πορεία μας.
Με πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη για το αντικείμενό μας, αλλά και συνεχή αναζήτηση για νέα προϊόντα, από όλο τον κόσμο, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας,

διαβάστε περισσότερα ...

 

τί σας αρέσει ;

τσάι του βουνού - 19.2%
φασκόμηλο - 19.2%
χαμομήλι - 19.2%
βοτανικό μείγμα - 28.3%
άλλο - 13.1%

προϊόντα

εταιρία

ευθύνη

ellinika botana

Αλεξόπουλος Αλέξανδρος & Σία ΟΕ
Τέρμα Αγίας Μαρίνης - Τ.Θ. 6276, Τ.Κ. 19300 Ασπρόπυργος Αττικής
Τηλ: 210 5574807, Fax: 210 3211749, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


© copyright 2017 ellinikabotana.gr - all rights reserved