Αναζήτηση σε Προϊόντα
Αναζήτηση σε Άρθρα
Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087


Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.
 
Για κάθε σας παραγγελία παρακαλούμε να αναφέρετε τον κωδικό προϊόντος.
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική προϊόντα ΙΑΠΩΝΙΑ

ΙΑΠΩΝΙΑ

japan
Η Ιαπωνία είναι χώρα της Ανατολικής Ασίας και εκτείνεται σε μεγάλο μέρος του Ιαπωνικού Αρχιπελάγους, στον βορειοδυτικό Ειρηνικό Ωκεανό.

Γνωστή στα ιαπωνικά ως Nippon, είναι μια σημαντική χώρα παραγωγής και κατανάλωσης τσαγιού και ιδιαίτερα του πράσινου τσαγιού.

Είναι ανάμεσα στις δέκα μεγαλύτερες χώρες παραγωγής στον κόσμο κατατάσσοντάς την το 2006 στην 8η θέση.

Το τσάι διαδραματίζει αναπόσπαστο ρόλο στην ιαπωνική κουλτούρα ενώ εξάγει ένα σχετικά μικρό τμήμα του τσαγιού (λιγότερο από το 2% της παραγωγής της).

Στην Ιαπωνία, η μεγαλύτερη παραγωγή και κατανάλωση τσαγιού είναι του πράσινου τσαγιού, καθώς και στην ιαπωνική κουλτούρα, το τσάι είναι συνήθως συνώνυμο με το πράσινο τσάι που λέγεται Bancha.

Λιγότερο συχνό, αλλά πιο γνωστό στη Δύση, είναι το τσάι Sencha.

Το τσάι καλλιεργείται στα τρία από τα τέσσερα μεγάλα νησιά της Ιαπωνίας (Χονσού, Σικόκου και Κιούσου) καθώς και στις περιοχές Aichi, Kagoshima, Mie, Shizuoka, Fukuoka, Kumamoto, Miyazaki, Gifu, Kyoto και Saga.

Μικρές ποσότητες του τσαγιού, επίσης, παράγονται σε ορισμένα από τα μικρότερα απομακρυσμένα νησιά της Ιαπωνίας, τα οποία εκτείνονται αρκετά μακριά προς το νότο.

Τα πιο γνωστά παραγόμενα τσάγια της είναι : Sencha, Gyokuro, Kukicha, Fruit Green Tea, Shiso Sencha, Black Tea, Genmaicha, Matcha, Bancha, Herbal Tea, Kabusecha, Kamairicha, Hojicha, Green Tea,Flavored Green Tea, Kokeicha και Guricha.


Τα ζώα γνωρίζουν τα βότανα

Ο άνθρωπος από αρχαιοτάτων χρόνων χρησιμοποιούσε τα βότανα για να καταπολεμήσει τις ασθένειες που τον ταλαιπωρούσαν. Τα ζώα ήταν αυτά που οδήγησαν τον άνθρωπο στο να βρουν τα κατάλληλα φυτά για κάθε πάθηση, εφόσον τα ζώα χρησιμοποιώντας το ένστικτό τους, όταν είναι άρρωστα καταφεύγουν σε ορισμένα φυτά αποφεύγοντας άλλα. Έτσι τα ζώα συνδέονται με ορισμένα βότανα. Το φίδι είναι εκείνο που είναι γνώστης βοτάνων γι αυτό συνδέεται με την Ιατρική και Φαρμακευτική και ήταν το σήμα του Ασκληπιού, θεού της Ιατρικής.
  Λίγα λόγια για το ellinika botana
Η ιστορία μας άρχισε από το κέντρο της Αθήνας στην οδό Ευριπίδου... που ήταν το μόνο μέρος όπου μπορούσε να βρει τότε κανείς σπάνια είδη όπως τα βότανα. Το κατάστημα ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ - ΒΟΤΑΝΑ ήταν συνέχεια επιχείρησης με ίδια είδη που προϋπήρχε εκεί από δεκαετίες. Ξεκινήσαμε το κατάστημά μας στην αρχή με λιγοστά και γνωστά βότανα, όμως η συχνή επαφή μας με τον κόσμο, μας έδειξε τον δρόμο για την μετέπειτα πορεία μας.
Με πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη για το αντικείμενό μας, αλλά και συνεχή αναζήτηση για νέα προϊόντα, από όλο τον κόσμο, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας,

διαβάστε περισσότερα ...

 

τί σας αρέσει ;

τσάι του βουνού - 19.2%
φασκόμηλο - 19.2%
χαμομήλι - 19.2%
βοτανικό μείγμα - 28.3%
άλλο - 13.1%

προϊόντα

εταιρία

ευθύνη

ellinika botana

Αλεξόπουλος Αλέξανδρος & Σία ΟΕ
Τέρμα Αγίας Μαρίνης - Τ.Θ. 6276, Τ.Κ. 19300 Ασπρόπυργος Αττικής
Τηλ: 210 5574807, Fax: 210 3211749, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


© copyright 2017 ellinikabotana.gr - all rights reserved