Αναζήτηση σε Προϊόντα
Αναζήτηση σε Άρθρα
Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087


Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.
 
Για κάθε σας παραγγελία παρακαλούμε να αναφέρετε τον κωδικό προϊόντος.
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική προϊόντα ΚΕΝΥΑ

ΚΕΝΥΑ

kenya
Η Κένυα, χώρα της Ανατολικής Αφρικής, ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Βρετανία στις 12 Δεκεμβρίου 1963.

Είναι η τέταρτη μεγαλύτερη παραγωγός τσαγιού παγκοσμίως, και είναι η μόνη χώρα στην Αφρική που παράγει μία σημαντική ποσότητα τσαγιού για την παγκόσμια αγορά.

Σε αντίθεση με την Ινδία και τη Σρι Λάνκα, όπου το περισσότερο τσάι καλλιεργείται σε μεγάλες φυτείες, το 90% του τσαγιού στην Κένυα καλλιεργείται σε γεωργικές εκτάσεις 1 στρέμματος ή λιγότερο.

Η εξαγωγή τσαγιού αντιπροσωπεύει το 26% των συνολικών εξαγωγών με κέρδη περίπου 4% του ΑΕΠ της Κένυας.

Το μεγαλύτερο μέρος του τσαγιού που παράγεται στην Κένυα είναι χύμα μαύρο τσάι και χρησιμοποιείται σε μείγματα.

Ωστόσο, με την ιδιαίτερη άνθιση της βιομηχανίας τα τελευταία χρόνια, παραγέται στην Κένυα πράσινο και άσπρο τσάι, συμπεριλαμβανομένων καινοτόμων στυλ του τσαγιού όπως το λευκό Matcha.

Επίσης, η Κένυα έχει προβεί στην ανάπτυξη νέων ποικιλιών, όπως μοβ τσάι, ένα φυτό πλούσιο σε μωβ ανθοκυανίνες, τις ίδιες χρωστικές ουσίες που συναντάμε σε βατόμουρα και σμέουρα.

Περιοχές παραγωγής τσαγιού είναι η Kericho, η Kisii και η Nandi.

Γνωστά είδη τσαγιού που παράγει η Κένυα είναι: Black Tea, Silver Needle, Vanilla Black Tea, Green Tea, Oolong Tea, White Tea και Pure Tea (Camellia sinensis).


Τα βότανα και οι ουσίες τους.

Η λέξη ‘βότανα’ προέρχεται από τον Αριστοτέλη και αναφέρεται στα αυτοφυή φυτά και ιδίως εκείνα που φύονται σε καλλιεργημένους αγρούς που είναι γνωστά ως ζιζάνια.
Ως βότανα είναι γνωστά τα φυτά που χρησιμοποιούνται σαν φάρμακα για τις ανθρώπινες παθήσεις , αλλά και εκείνα που έχουν δηλητηριώδεις ουσίες. Σύμφωνα με τον Ιπποκράτη, οι θεραπευτικές και οι δηλητηριώδεις ιδιότητες συνυπάρχουν στα βότανα και  η ενέργειά τους εξαρτάται απολύτως από την ποσότητα που λαμβάνεται κάθε φορά.
  Λίγα λόγια για το ellinika botana
Η ιστορία μας άρχισε από το κέντρο της Αθήνας στην οδό Ευριπίδου... που ήταν το μόνο μέρος όπου μπορούσε να βρει τότε κανείς σπάνια είδη όπως τα βότανα. Το κατάστημα ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ - ΒΟΤΑΝΑ ήταν συνέχεια επιχείρησης με ίδια είδη που προϋπήρχε εκεί από δεκαετίες. Ξεκινήσαμε το κατάστημά μας στην αρχή με λιγοστά και γνωστά βότανα, όμως η συχνή επαφή μας με τον κόσμο, μας έδειξε τον δρόμο για την μετέπειτα πορεία μας.
Με πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη για το αντικείμενό μας, αλλά και συνεχή αναζήτηση για νέα προϊόντα, από όλο τον κόσμο, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας,

διαβάστε περισσότερα ...

 

τί σας αρέσει ;

τσάι του βουνού - 19.2%
φασκόμηλο - 19.2%
χαμομήλι - 19.2%
βοτανικό μείγμα - 28.3%
άλλο - 13.1%

προϊόντα

εταιρία

ευθύνη

ellinika botana

Αλεξόπουλος Αλέξανδρος & Σία ΟΕ
Τέρμα Αγίας Μαρίνης - Τ.Θ. 6276, Τ.Κ. 19300 Ασπρόπυργος Αττικής
Τηλ: 210 5574807, Fax: 210 3211749, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


© copyright 2017 ellinikabotana.gr - all rights reserved