Αναζήτηση σε Προϊόντα
Αναζήτηση σε Άρθρα
 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική εμπορική διαμεσολάβηση

εμπορική διαμεσολάβηση

Η εταιρεία Tettix Α.Ε.Β.Ε. είναι μία δυναμική  Βιομηχανία Τσαγιών, Εξαρτημάτων σερβιρίσματος τσαγιού, Βοτάνων  και Μπαχαρικών  που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον κλάδο   εφοδιάζοντας μεταποιητικές, εμπορικές, και συσκευαστικές εταιρείες για περισσότερο από 2 δεκαετίες.

Οι εγκαταστάσεις της – αποθήκες, συσκευαστήρια συνολικής χωρητικότητας 2400 τμ –βρίσκονται στα Νέα Λιόσια Αττικής όπου  και εφαρμόζεται σύστημα διαχείρισης ISO 22000.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται δυναμικά τόσο στον Ελληνικό χώρο όσο και στο εξωτερικό.
Η φιλοσοφία μας από την αρχή της σταδιοδρομίας μας στηρίζεται στις κλασικές αρχές του «εμπορεύεσθαι»  δηλ.

         1.    Γνώση του όγκου της παραγωγής στις χώρες από τις οποίες προέρχονται,
         2.    Μεγάλη παρακαταθήκη προϊόντων καθ’ όλη την διάρκεια του έτους,
         3.    Ευελιξία σκέψης,
         4.    Προσαρμοστικότητα στις νέες ιδέες, και
         5.    Τέλος  ενός πολύ δυνατού brandname

που με την άρτια εξυπηρέτηση, την αξιοπιστία και την προσαρμοστικότητα, να δημιουργούμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και υποστήριξης προς τους πελάτες μας, είτε πρόκειται για μικρά καταστήματα λιανικής ή για εμπορικές ή μεταποιητικές και εξαγωγικές βιομηχανίες.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις νέες συνθήκες (κρίση στην Ευρωζώνη αλλά συγχρόνως νέα φιλοσοφία διεθνώς του τρόπου εμπορίου και ανάπτυξης των επιχειρήσεων ), σκεφθήκαμε να αλλάξουμε το οργανόγραμμα της εταιρείας, δίνοντας την δυνατότητα σε νέες κατηγορίες ικανών συνεργατών να ενταχθούν στο δυναμικό μας.

Λέγοντας συνεργάτες, εννοούμε κάθε άτομο ή επιχείρηση,

       1.    που θεωρεί τον εαυτό του πρωτοποριακό, έξυπνο, ικανό, δημιουργικό  και έντιμο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Λέγοντας άτομα,  εννοούμε κάθε άτομο,

      1.    Άνεργο το οποίο εμείς θα στηρίξουμε
      2.    Εργαζόμενο το οποίο πιστεύει ότι οι ικανότητές του είναι τέτοιες  που του επιτρέπουν να δραστηριοποιηθεί κάπου αλλού με καλές προοπτικές,

Λέγοντας επιχείρηση,

εννοούμε κάθε επιχείρηση υπό δημιουργία ή ήδη σε υπόσταση  που θέλει να επεκταθεί έχοντας την υποστήριξη μιας πολύ ισχυρής εταιρείας.

Τα ζώα γνωρίζουν τα βότανα

Ο άνθρωπος από αρχαιοτάτων χρόνων χρησιμοποιούσε τα βότανα για να καταπολεμήσει τις ασθένειες που τον ταλαιπωρούσαν. Τα ζώα ήταν αυτά που οδήγησαν τον άνθρωπο στο να βρουν τα κατάλληλα φυτά για κάθε πάθηση, εφόσον τα ζώα χρησιμοποιώντας το ένστικτό τους, όταν είναι άρρωστα καταφεύγουν σε ορισμένα φυτά αποφεύγοντας άλλα. Έτσι τα ζώα συνδέονται με ορισμένα βότανα. Το φίδι είναι εκείνο που είναι γνώστης βοτάνων γι αυτό συνδέεται με την Ιατρική και Φαρμακευτική και ήταν το σήμα του Ασκληπιού, θεού της Ιατρικής.
  Λίγα λόγια για το ellinika botana
Η ιστορία μας άρχισε από το κέντρο της Αθήνας στην οδό Ευριπίδου... που ήταν το μόνο μέρος όπου μπορούσε να βρει τότε κανείς σπάνια είδη όπως τα βότανα. Το κατάστημα Tettix ήταν συνέχεια επιχείρησης με ίδια είδη που προϋπήρχε εκεί από δεκαετίες. Ξεκινήσαμε το κατάστημά μας στην αρχή με λιγοστά και γνωστά βότανα, όμως η συχνή επαφή μας με τον κόσμο, μας έδειξε τον δρόμο για την μετέπειτα πορεία μας.
Με πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη για το αντικείμενό μας, αλλά και συνεχή αναζήτηση για νέα προϊόντα, από όλο τον κόσμο, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας,

διαβάστε περισσότερα ...

 

τί σας αρέσει ;

τσάι του βουνού - 19.2%
φασκόμηλο - 19.2%
χαμομήλι - 19.2%
βοτανικό μείγμα - 28.3%
άλλο - 13.1%

προϊόντα

εταιρία

ευθύνη

ellinika botana





Tettix Α.Ε.Β.Ε.
Πάροδος Οδ. Ελύτη 160, ΒΙΟ.ΠΑ. Ανω Λιοσίων Τ.Κ. 133 42, Τ.Θ. 46072, Αττική
Τηλ: 210 2475403, Fax: 210 3004462, Κιν: 6973940203, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


© copyright 2024 ellinikabotana.gr - all rights reserved