Αναζήτηση σε Προϊόντα
Αναζήτηση σε Άρθρα
 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική θέσεις εργασίας

θέσεις εργασίας

Η  εταιρεία  Tettix Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του τσαγιού πολλά χρόνια. 

Αυτό το κατόρθωσε έχοντας βαθιά πίστη στο γεγονός ότι πρέπει  πάντα να βρίσκει τα καλύτερα  και σπανιότερα προϊόντα , καθώς επίσης και τους καλύτερους συνεργάτες που θα εργάζονται στην εταιρεία μας δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους για το γενικό καλό.

Έχοντας όλα αυτά στο μυαλό μας  και γνωρίζοντας τις δύσκολες ημέρες που βιώνει η Ελληνική κοινωνία και οι Ελληνικές επιχειρήσεις, πιστεύουμε ότι το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να καλέσουμε νέους που θέλουν να εργαστούν - έχοντας αποβάλλει τον κακό εαυτό τους των τελευταίων ετών - ως εσωτερικοί ή εξωτερικοί συνεργάτες  ακούγοντας νέες ιδέες , νέες δημιουργικές προτάσεις, με βλέψεις την αγορά της Ελλάδος ή του εξωτερικού έχοντας την στήριξη μιας πολύ δυνατής εταιρείας.

Πάντα πιστεύαμε ότι η συστηματική εργασία, η εφευρετικότητα, και η τόλμη είναι τα γερά όπλα τών Ελλήνων, καί το αντίδοτο της μακροχρόνιας κοινωνικής και όχι οικονομικής κρίσης που περνάμε.        http://www.ellinikabotana.gr/videos?task=play&id=24Τα ζώα γνωρίζουν τα βότανα

Ο άνθρωπος από αρχαιοτάτων χρόνων χρησιμοποιούσε τα βότανα για να καταπολεμήσει τις ασθένειες που τον ταλαιπωρούσαν. Τα ζώα ήταν αυτά που οδήγησαν τον άνθρωπο στο να βρουν τα κατάλληλα φυτά για κάθε πάθηση, εφόσον τα ζώα χρησιμοποιώντας το ένστικτό τους, όταν είναι άρρωστα καταφεύγουν σε ορισμένα φυτά αποφεύγοντας άλλα. Έτσι τα ζώα συνδέονται με ορισμένα βότανα. Το φίδι είναι εκείνο που είναι γνώστης βοτάνων γι αυτό συνδέεται με την Ιατρική και Φαρμακευτική και ήταν το σήμα του Ασκληπιού, θεού της Ιατρικής.
  Λίγα λόγια για το ellinika botana
Η ιστορία μας άρχισε από το κέντρο της Αθήνας στην οδό Ευριπίδου... που ήταν το μόνο μέρος όπου μπορούσε να βρει τότε κανείς σπάνια είδη όπως τα βότανα. Το κατάστημα Tettix ήταν συνέχεια επιχείρησης με ίδια είδη που προϋπήρχε εκεί από δεκαετίες. Ξεκινήσαμε το κατάστημά μας στην αρχή με λιγοστά και γνωστά βότανα, όμως η συχνή επαφή μας με τον κόσμο, μας έδειξε τον δρόμο για την μετέπειτα πορεία μας.
Με πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη για το αντικείμενό μας, αλλά και συνεχή αναζήτηση για νέα προϊόντα, από όλο τον κόσμο, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας,

διαβάστε περισσότερα ...

 

τί σας αρέσει ;

τσάι του βουνού - 19.2%
φασκόμηλο - 19.2%
χαμομήλι - 19.2%
βοτανικό μείγμα - 28.3%
άλλο - 13.1%

προϊόντα

εταιρία

ευθύνη

ellinika botana

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
Πάροδος Οδ. Ελύτη 160, ΒΙΟ.ΠΑ. Ανω Λιοσίων Τ.Κ. 133 42, Τ.Θ. 46072, Αττική
Τηλ: 210 2475403, Fax: 210 3004462, Κιν: 6973940203, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


© copyright 2021 ellinikabotana.gr - all rights reserved