Αναζήτηση σε Προϊόντα
Αναζήτηση σε Άρθρα
 
Για κάθε σας παραγγελία παρακαλούμε να αναφέρετε τον κωδικό προϊόντος.
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική προϊόντα ellinikabotana plus αρώματα τροφίμων βούτυρο ( butter liquid flavor )
βούτυρο ( butter liquid flavor )
Κωδικός: ΦΦ-0969
Προέλευση: ΕΛΛΑΣ
Περιγραφή
Τα αρώματα τροφίμων δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της σύγχρονης βιομηχανίας τροφίμων. Η χρήση των αρωμάτων προσφέρει ευχάριστους νεωτερισμούς όσον αφορά την γεύση των προϊόντων. Τα αρώματα τροφίμων μπορεί να αναπληρώσουν, ή να σταθεροποιήσουν την φυσική γεύση ενός προϊόντος. Χρησιμοποιούνται ευρέως από την βιομηχανία τροφίμων (τσίχλες, καραμέλες κλπ ), φαρμάκων, στην  ζαχαροπλαστική και την ποτοποιία.
PDFΕκτύπωση
Οι αρωματικές ουσίες που είναι κατάλληλες για τρόφιμα μπορεί να είναι φυσικές ( natural flavors ) οι οποίες προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από ζωικές ή φυτικές πρώτες ύλες μέσα από φυσικές μικροβιολογικές ή ενζυματικές διαδικασίες. Μπορεί όμως να είναι αποτέλεσμα σύνθεσης ή απομόνωσης των οργανοληπτικά όμοιων αρωματικών ουσιών που υπάρχουν στη φύση ( nature-identical flavors ) μέσα από ενδεδειγμένες διεργασίες χωρίς όμως να περιέχουν τεχνητές αρωματικές ουσίες. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πληρούν τις προδιαγραφές του κώδικα τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σχόλια πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Τα ζώα γνωρίζουν τα βότανα

Ο άνθρωπος από αρχαιοτάτων χρόνων χρησιμοποιούσε τα βότανα για να καταπολεμήσει τις ασθένειες που τον ταλαιπωρούσαν. Τα ζώα ήταν αυτά που οδήγησαν τον άνθρωπο στο να βρουν τα κατάλληλα φυτά για κάθε πάθηση, εφόσον τα ζώα χρησιμοποιώντας το ένστικτό τους, όταν είναι άρρωστα καταφεύγουν σε ορισμένα φυτά αποφεύγοντας άλλα. Έτσι τα ζώα συνδέονται με ορισμένα βότανα. Το φίδι είναι εκείνο που είναι γνώστης βοτάνων γι αυτό συνδέεται με την Ιατρική και Φαρμακευτική και ήταν το σήμα του Ασκληπιού, θεού της Ιατρικής.
  Λίγα λόγια για το ellinika botana
Η ιστορία μας άρχισε από το κέντρο της Αθήνας στην οδό Ευριπίδου... που ήταν το μόνο μέρος όπου μπορούσε να βρει τότε κανείς σπάνια είδη όπως τα βότανα. Το κατάστημα Tettix ήταν συνέχεια επιχείρησης με ίδια είδη που προϋπήρχε εκεί από δεκαετίες. Ξεκινήσαμε το κατάστημά μας στην αρχή με λιγοστά και γνωστά βότανα, όμως η συχνή επαφή μας με τον κόσμο, μας έδειξε τον δρόμο για την μετέπειτα πορεία μας.
Με πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη για το αντικείμενό μας, αλλά και συνεχή αναζήτηση για νέα προϊόντα, από όλο τον κόσμο, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας,

διαβάστε περισσότερα ...

 

τί σας αρέσει ;

τσάι του βουνού - 19.2%
φασκόμηλο - 19.2%
χαμομήλι - 19.2%
βοτανικό μείγμα - 28.3%
άλλο - 13.1%

προϊόντα

εταιρία

ευθύνη

ellinika botana

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
Πάροδος Οδ. Ελύτη 160, ΒΙΟ.ΠΑ. Ανω Λιοσίων Τ.Κ. 133 42, Τ.Θ. 46072, Αττική
Τηλ: 210 2475403, Fax: 210 3004462, Κιν: 6973940203, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


© copyright 2019 ellinikabotana.gr - all rights reserved